• ΜΑΘΗΜΑΤΑ

    Orthosomy® Method

    ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Background Image
aq_block_3
ORTHOSOMY® METHOD
Μέθοδος εκγύμνασης και αποκατάστασης

Η  Orthosomy® Method (ορθοσωμία) είναι  ο καλύτερος τρόπος προσέγγισης του σώματος γιατί είναι απόλυτα εξειδικευμένος εξηγώντας σε κάθε περίπτωση την κάθε λεπτομέρεια ή απόρια ή ασάφεια έχετε για το σώμα σας τις λειτουργίες του κ την επικοινωνία μαζί του που είναι ο πόνος. Είναι εκγύμναση, ενδυνάμωση, επανατοποθέτηση σε σωστές βάσεις τόσο απλές αλλά κ τόσο λειτουργικές όσο και αποτελεσματικές.

Είναι ιδανική για χορευτές, αθλητές αλλά και για άτομα που εργάζονται σε γραφείο ή σε σκληρό περιβάλλον που σηκώνουν βάρη ή οποιαδήποτε άλλη σκληρή δραστηριότητα.

Η Orthosomy® Method (ορθοσωμία) απευθύνεται σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών. Ειδικότερα, όσον αφορά τα παιδιά γίνεται για να ανακαλυφθούν οι φυσικές διαφορετικότητές τους κ να βοηθηθούν κατά την ανάπτυξή τους, έτσι ώστε να μην τραυματιστούν μεγαλώνοντας από λάθος στάση.

Την Orthosomy® Method (ορθοσωμία) εφαρμόζει στην Σχολή μας αποκλειστικά η ιδιοκτήτρια Ελένη Τσακάλου, η οποία από τον Οκτώβριο του 2018 είναι εκπαιδευμένη και πιστοποιημένη από την ιδρύτρια της μεθόδου Μαρία Πρίφτη Παππά (επιπέδων basic, senior, advanced).

Τα μαθήματα είναι ατομικά και πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού.