Εγγραφές για το σχ. έτος 2022-2023 / 15 χρόνια λειτουργίας

24/08/2022 - Less than a minute read
Οι εγγραφές στην Σχολή μας για το σχ. έτος 2022-2023 ξεκινούν την Πέμπτη 01 Σεπτεμβρίου και ώρες 18:00-21:00.
Σας περιμένουμε για μία αξέχαστη χρονιά με πολλές δράσεις και εκπλήξεις!
Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η Σχολής μας συμπληρώνει 15 χρόνια λειτουργίας! Στο διάστημα αυτό μαθήτριες και μαθητές μας συμμετείχαν επιτυχώς:
– στις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού για τις Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού 
-στις εισαγωγικές εξετάσεις των Καλλιτεχνών Σχολείων για την κατεύθυνση του Χορού
-σε διαγωνισμούς κλασικού χορού 
– σε workshops χορού στην Αμερική με υποτροφία 
Έλαβαν μέρος:
– Στις παραστάσεις που διοργανώνει η Σχολή μας σε θέατρο.
– Στα Fête de la Danse που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Αναγνωρισμένων Σχολών Χορού (Π.Ε.Α.Σ.ΧΟ).
Παρακολούθησαν:
– Σεμινάρια κλασικού και σύγχρονου χορού με καταξιωμένους καθηγητές που διοργανώνει η Σχολή μας αποκλειστικά για τους εγγεγραμμένους μαθητές μας.
– Σεμινάρια κλασικού και σύγχρονου χορού με καθηγητές από το εξωτερικό που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Αναγνωρισμένων Σχολών Χορού (Π.Ε.Α.Σ.ΧΟ).
Συνεχίζουμε να υπηρετούμε τον Έντεχνο Χορό αθόρυβα και αποτελεσματικά με αγάπη και σεβασμό προς τους μαθητές μας δημιουργώντας τους αυριανούς χορευτές, καθηγητές, χορογράφους! 
Φέτος η Σχολή μας, εκτός των άλλων, θα φιλοξενήσει σεμινάριο κλασικού χορού και pas de deux καθώς και σύγχρονου χορού τεχνικής Martha Graham με καταξιωμένους καθηγητές των οποίων τα ονόματα θα αναρτηθούν σύντομα.
Η Σχολή Κλασικού και Σύγχρονου Χορού Ελένη Τσακάλου είναι Αναγνωρισμένη από το Κράτος βάσει του Π.Δ. 457/83  έχοντας άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Πολιτισμού και την Περιφέρεια Αττικής ,είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Αναγνωρισμένων Σχολών Χορού (Π.Ε.Α.Σ.ΧΟ) και λειτουργεί με εσωτερικό κανονισμό. 
Η ιδιοκτήτρια καθηγήτρια και διευθύντρια σπουδών Ελένη Τσακάλου καθώς και  οι υπόλοιποι καθηγητές  της Σχολής είναι απόφοιτοι Ανωτέρων Επαγγελματικών Σχολών Χορού, αναγνωρισμένων από το κράτος και το Υπουργείο Πολιτισμού.