Η Σχολή

Διδάσκουμε την τέχνη του χορού με υπευθυνότητα, συνέπεια και αγάπη.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Αναγνωρισμένων Σχολών Χορού (Π.Ε.Α.Σ.ΧΟ)

Background Image
aq_block_3

ΣΧΟΛΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ & ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ

''ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΚΑΛΟΥ ''

Η Σχολή Κλασικού & Σύγχρονου Χορού της Ελένης Τσακάλου ιδρύθηκε το 2008. Είναι Αναγνωρισμένη από το Κράτος, αδειοδοτημένη και εποπτευόμενη από το Υπουργείο Πολιτισμού και την Περιφέρεια Αττικής και λειτουργεί με εσωτερικό κανονισμό. Πρόκειται για σχολείο κλασικού και σύγχρονου χορού που σαν στόχο έχει την άριστη εκμάθηση του έντεχνου χορού στους μαθητές του. Λειτουργεί σαν φυτώριο μελλοντικών χορευτών, καθηγητών κλασικού και σύγχρονου χορού καθώς και χορογράφων , αφού από την αρχή της φοίτησής τους οι μαθητές εκπαιδεύονται κατάλληλα ώστε να μπορούν , αν το επιθυμούν μελλοντικά, να λάβουν μέρος στις εισαγωγικές εξετάσεις για τις Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού του ΥΠΠΟΑ και την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (ΚΣΟΤ). 

Η Σχολή χαρακτήριζεται από την άριστη γνώση του αντικειμένου, την μεθοδικότητα, το υψηλό επίπεδο σπουδών και την αγάπη για τους μαθητές της. Η διδακτική ομάδα απαρτίζεται αποκλειστικά από έμπειρους απόφοιτους Ανώτερων Επαγγελματικών Σχολών Χορού του ΥΠΠΟΑ και της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης με πλούσιο βιογραφικό πάνω στον χορό. 

Απευθύνεται σε γονείς που επιθυμούν τα παιδιά τους να λάβουν υπεύθυνη , σοβαρή και υψηλού επιπέδου χορευτική κατάρτιση  στο κλασικό μπαλέτο και στον σύγχρονο χορό, αλλά και σε ενήλικες που επιθυμούν να εκφραστούν και να γυμναστούν μέσα απ'αυτόν.  Πρόκειται για ένα φροντισμένο και ζεστό περιβάλλον που στηρίζεται στη ποιότητα των μαθημάτων και τη προσωπική επαφή με τον μαθητή.
Οι χώροι μας είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το Υπουργείο Πολιτισμού και οι Περιφέρειες για τις Αναγνωρισμένες από το Κράτος σχολές χορού. Στις δύο μεγάλες, πλήρως εξοπλισμένες, αίθουσες διδασκαλίας υπηρετείται καθημερινά με ζήλο και αγάπη η τέχνη του χορού. Επιπλέον, ο άνετος χώρος αναμονής, καθώς και ο παιδότοπος δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς μας φίλους αποτελούν ένα ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον.
Η σχολή χορού της Ελένης Τσακάλου είναι ο χώρος που θα αγαπήσετε και θα σας αγαπήσει!

aq_block_5
aq_block_6
aq_block_7
aq_block_8
aq_block_9
aq_block_10
aq_block_11
aq_block_12
aq_block_13
aq_block_14
aq_block_15
aq_block_16